Kirjoittaminen tänne on jäänyt väliin monena päivänä. Kirjoitettavaa kyllä olisi yllin kyllin, mutta aikaa on vain niin kovin vähän. Oma keksintönihän tämä kiire on, mutta koitan kuitenkin. Juomattomuus ei ole mennyt ihan niinkuin piti, kahtena päivänä olen ollut selvästi humalassa. Tosin vain kahtena. Polttamattomus ei senkään vertaan. Repesin toisena päivänä.

Mutta, takaisin aiheeseen, eli kasveihin. Kasvit voivat varsin hyvin, ja kasvavat ilmeisesti käyttäen aikaani. Kuolleita ei ole, ja jukkapalmunkin osat näyttävät juurtumisen merkkejä. Aloitin myös kokeilun idättämisestä vaahtomuovin päällä. Kävin tänään Honkkarin tavarataloihmeessä hakemassa laatikoita ja muita tarvikkeita hydroon.


480230.jpg
Tomaatit siirretty minikasvihuoneesta omiin purkkeihinsa. Jokaisessa karkkirasiassa on noin 4cm lecasoraa pohjalla, joten ne toimivat altakasteluruukkujen tapaan.

480237.jpg

 Työpöytäni. Gradu ei edisty, mutta kasvit valtaavat tilaa. Alarivi vasemmalta: Chili ja pari tomaattia passiivihydrossa, ruukkutomaatit, kuzdut, basilikat, mäkimeiramit, vesimeloonit. Ylärivi vasemmalta: Kuolematon kasvi, vanha chili (joka kukkii), kuukausimansikka, persilija, rönsylilja.


480241.jpg

Minikasvihuoneeni. Ylhäältä vasemmalta: Tinjami,  paprika (jolta ei ole kuin muutama taimi pinalla, osa siirretyistä tomaateista ja pari siirrettyä basilikaa,  rakuuna, basilika, chilit (neljä siirretty omaan purkkiinsa, täydennetty rakuunalla.