Nilkka paranee päivittäin. Hienoa. Meinasin jo soitella YTHS:llä, mutta päivätorkut menivät niin pitkäksi etten ehtinyt. Heräsin sentään jo viideltä, ja lainkuuliaisena kansalaisena noudatin kehoitusta välttää soittamista aamupäivällä. Joo joo.

587800.jpg
Vanhempi viritys vesiviljelyä silmälläpitäen. Tarkoitus oli idättää yrttejä tuollaisen vaahtomuovin päällä niin että kasven juuret menevät siitä läpi. Nuo pienet siemenet kun tuntuvat hukkuvan isorakeisen lecasoran joukkoon. No toimiihan se jotenkin, mutta tuo vaahtomuovi tuntuu oikein hylkivän vettä, ja moni hento kasvinalku menetti henkensä kuivuuteen. Sitä kivivillaa olisi pitänyt varmaan vaan ostaa suosiolla heti.


587808.jpg
Vaakaperspektiivistä tomaattien uusi koti. Kaksi tuollaista 60cm pituista
parvekelaatikkoa liitetty yhteen letkulla. Miksi? En muista. Olisikohan ollut niin etten päässyt rautakauppaan? Kuitenkin, tuollainen vesimittari on oikein hyvä (läpinäkyvä putki päädyssä). Olisi pitänyt tajuta vain laittaa se aivan alakulmaan, sillä nyt kun mittarissa alkaa näkyä vettä, on se jo 4cm korkeudella.

Uhkarohkeimmat tomaatit on tehnyt jo raakileita. Mitenhän käy. Lannoitusta pitäisi ainkin vaihtaa. Nutriforten tilaus vieläkin tekemättä. Hyötykasviyhdistyksen tilauksesta ei myöskään ole kuulunut mitään. Pitäisi varmaan soitella perään.

PS. Suomalaisille lisää töitä: Youtube sensuroi videoita, mutta ei pysty sensuroimaan suomenkielisiä videoita, koska ei osaa kieltä! Tiukka linja tiedon suhteen heti ja töitä ihmisille!