Niinpä niin. Viikot vaihtuvat, aurinko pomppii ylös ja alas. Ihmiset kulkevat ohi ja katsovat terassille säälivin katsein. Aurinkolasien takaa tarkasteltuna maailma näyttää sumealta, tai sitten vika on melko runsaassa alkoholinkäytössä.

Terasilla 24:00, jos vielä joisin yhden viskin ja polttaisin pari sikaria
Terasilla 02:00, no kai sitä voisi vielä mennä yhden ottamaan
Terasilla 10:00, no ei tässä nyt enää voi mitään
Kotona   22:00, voi hyvä jumala.

Uskotelma: Gradu. Työt. Gradu. Työt. Gradu.
Todellisuus: Juominen, Krapula, Juominen, Krapula.

Uskotelma: Valmistuminen
Todellisuus: Katkaisuhoito

Hevon vittu jos tämän itsepetoksen pystyisi muuttamaan jotenkin luovaksi voimaksi, niin maailma vavisi. Itsepetoksen voima on uskomatonta. Jos Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, niin missä kohtaa Jumala petti itseään?

Yksi asia on käynyt selväksi - en voi enää oikein mennä yhdelle. Liian juoppo. Liian tyhmä. Liian ahne. Liian laiska. Ei ihme että sattuu olemaan runkkari.

 - Et kuule ikinä usko mitä tänään kävi.
 - No?
 - Kattelin tuolta suomi24 tyttöjen kuvia ja siellä oli Leinan kuva!
 - No entä sitten? Eikö sun pitäis jo hiljalleen päästä tosta yli.
 - Siis se oli lisätty sinne viikko sitten!
 - No joku siis on löytänyt Leinan kuvan jostain ja esiintyy Leinana.
 - Et sä ymmärrä. Se oli ihan uus kuva. Kai mä nyt vittu muistan Leinan kuvat ku seurustelin sen kanssa viimeiset viis vuotta.
 - Hä? Mitä sä koitat sanoa. Tajuutko sä ollenkaan että me nyt puhutaan kuolleesta ihmisestä. Vittu haudatusta. Ite näit kuinka se arkku uppos sinne multaan.
 - Mä vaan sanon että jostain on ilmestynyt uusi kuva Leinanasta. Mun Leinasta. Ja se ei ollu mikään kuva mikä oli otettu aikasemmin.
 - Kuule, ettei se vaan ollu joku ketä näytti samalta? Sä oot ottanut tän aika raskaasti.
 - Ei ollut. Ja se kuvaus mitä siinä oli mätsäs ihan täysin mun Leinaan. Entä jos Leina ei kuollutkaan siinä överissä vaan siirty jotenkin johonkin muuhun maailmaan?
 - Nyt kuule puhutaan aika levottomia.
 - Ajatteli nyt, se veti överit kun tiesi mitä se on tekemistä. Kyllähän sä muistat ne sen oudot jutut toisista maailmoista, jotka interaktioi tän maailman kanssa.
 - No olihan se kyllä aika sekasin.