Olen vilustunut. Vittu. Olen aika varma että onnistuin vilustuttamaan - muka vahvat saaristolaisgeenit - itseni yliopiston avajaiskarnevaaleilla, jossa olin markkinoimassa aatteitani. Menin nukkumaan vasta myöhään yöllä ennen tuota karnevaalia. Keskustelin myöhään yöllä erään naisen  - en voi edes väittää muistavani hänen nimeään - kanssa. Tuo nainen piti itseään anarkistina, tarkemmin sanoen vasemmistoanarkistina. Vahvaa vastustus kapitalismiin. Myöhemmin illalla sain kuulla että oikeasti hän haluaisi vain asua omalla maatilalla, ja myös muiden pitäisi luopua infrastruktruurista. Että kehtaa vielä väittää puhuvansa ihmisten puolesta, kun on valmis tappamaan 90% väestöstä, jotta oma utopia toteutuu.

Miten näitä ihmisiä, jotka oikeasti uskovat jonkun utopian tuovan parannuksen kunhan vain ihmiset uskovat, löytyy? Vielä pahempia ovat ihmiset jotka uskovat ihmisiin. Ei ihmisten tarvitse olla pahoja, kunhan kaikki toimivat oikein niin hommat toimii - no eivät ihmiset ole koskaan pahoja olletkaan, mutta itsekkäitä ne ovat olleet aina. Oman maailmankatsomukseni mukaan voimatta varsinaisesti asialle mitään. Nähdäkseni kyllä nykymaailma olisi jo paljon parempi paikka, jos kaikki ihmiset kuluttaisivat eettisesti ja äänestäisivät vastuullisesti. Tietenkin vaatia että tehdään puhdistus, Heil Hitler!

Vaikka jollakin utopialla olisi kannatusta jo kymmenen prosenttia, ei se silti oikeuta jyräämään niiden 90% ihmisten tahtoa, jotka tahtovat vain elää ihan normaalin ja rauhallisen elämän. Joskus en voi välttää ajattelematta että kyseessä on myöhästynyt kapina, tai jonkinlainen reaktio siihen ettei saa vanhempien hyväksyntää, saa vanhempia ylpeäksi itsestään. Miksei ihmisiä oikeasti kiinnosta oikeat - olemassa olevat - ongelmat, ja niiden ratkaiseminen todellisilla - realistisilla - keinoilla?

Gradua valmiina raakileena 44sivua. Se pitäisi oikolukea ja parsia vähän paremmin kasaan. Muutamia avoimia ongelmia on vielä. Tensoritulosta erityisesti : L(X \tensor Y) \ismophic L(X) \tensor L(Y)

Lisäksi täydentäminen on aukinaisena. Se pitäisi varmaan lisätä sinne, samoin kuin isomorfismin määritelmä. Koitan valmistua syyskuussa. Entä sitten? Valmistunut runkkari == säälittävä pyrkyri?


Kun mies vihaa itseään, hän koittaa juoda itsensä hengiltä. Kun nainen vihaa itseään, hän avaa haaransa.

Kommentit: Toki tässä on paljon samaa, naiset juo siinä missä miehet, ja miehet vonkaavat hyväksyntää ja ihailua siinä missä naisetkin, mutta ehkä tuo on naisilla silti vähän vahvempaa.

Jos puut osaisivat puhua, emme pystyisi yöllä nukkumaan puiden kivusta kiljumisesta, huutamisesta, avunpyynnöistä, valituksesta.

Olemme tappaneet niitä läpi aikakausien, mutta vasta nyt olemme keksineet myrkyttää nuo avuttomat.