Olen palauttanut 35s gradua tarkastettavaksi. Hilbertin avaruuksia koskevan osuuden. Koitan parantaa vielä SART:ia käsittelevää kappaletta. Pitkä gradu. Ehkä liian pitkä. Lopullisesti varmaan n. 60s. Mitä hulluutta!

Opintotuki todellakin on nostettavissa tililtä 00:00, ja semiburgerista - siinä monkin lähellä - saa ihan oikeasti melko tulisia hampurilaisia. 60e sileäksi 4.10 (eli kahtena iltana baarissa). Hienoa juoppo! Ottamalla matemaatikon lineaarisen analyysin opintotuki tällä menolla loppuu viimeistään noin 6pv päästä, jos en osta ruokaa lainkaan (tosin käytin jo 30e ruokaan, enkä edes kehdannut ostaa juustoa).  Tarvitsen tilirajoittimen, joka estää rahan käyttämistä baariin.

- Mitä jos vaan menisit töihin, ettei sun tarvis aina köyhäillä ja koittaa vipata euroa?
-No en varmasti mene töihin. Hulluko te olet? Millon sitä sitten ehtis laiskotella, hä?
- Mitä jos ottaisit kuule opintolainaa niin kuin muutkin? Ei siinä nyt niitä maksa sitten montaa päivää takas kun oot töissä.
-Ette te ole hullu, vaan aivan täysin puhtaan umpihullu! Ottaa nyt lainaa ryyppäämiseen?! Onko moista kuultu! Kohta varmaan ehdotat että rupean repimään seteleitäni!

En ole syönyt hampurilaista varmaan vuoteen tai kahteen - tai ainakaan en muista, voihan se olla että olen kyllä syönyt vaikka viimeekuussa humalassa jossain hampurilaisen, mutta en todellakaan usko, sillä olen ollut kuitenkin sen verran persaukinen ja pihi (ruuan suhteen). Ainoana työntekijänä semiburgerissa oli pieni, jo vähän ryppyyntynyt - tomera täti. Mitä mahtaa nekin silmät nähneet.